duminică, 12 ianuarie 2014

Lapte de corp

Este o lotiune lejera, hidratanta, usor de aplicat ce emana un parfum proaspat de citrice. Se absoarbe rapid in piele, nu lasa urme grase si mai ales, pielea nu ramane lipicioasa dupa utilizarea lotiunii.


Compozitie: hidrolat de musetel, unt de shea, un ulei vegetal care, in functie de tipul pielii poate fi: ulei de macadamia BIO, ulei de caise BIO, ulei de migdale BIO, ulei de samburi de struguri BIO, 
provitamina B5 (panthenol),glicerina vegtala, guma xanthan, emulsifiant vegetal, ulei esential de litsea cubeba si conservant vegetal.

Caracteristici:

Untul de Shea este un ingredient nelipsit in tratamentele cosmetice naturale din întreaga lume. Este un excelent hidratant , calmează pielea iritată, combate ridurile şi semnele de îmbătrânire.

Uleiul de macadamia –extrem de benefic atat tenului gras, acneic cat si celui matur, deshidratat - incetineste procesul de imbatranire cutanata.


Uleiul din samburi de caise datorita proprietatilor sale, este ideal pentru toate tipurile de ten. Este puternic hidratant si regenerant cu efecte deosebite antirid, de intinerire si de revigorare a pielii. Da pielii o tenta proaspata si satinata. Se absoarbe usor si nu lasa urme grase. 

Uleiul de migdale dulci este un ulei extrem de emolient recomandat în special pt pielea uscată, sensibilă sau fragilă. Proprietatile sale de tonifiere si antiimbatranire il fac ideal ca ulei de masaj pentru fata si corp.

Ulei de samburi de struguri – are un mare avantaj – este absorbit rapid in piele. Are un efect tonic si revigorant asupra pielii, hidratand-o si lasand-o foarte elastica.


Provitamina B5 (sau panthenol) - un activ cosmetic antiinflamator si cicatrizant pentru piele Numeroase studii au demonstrat efectele sale regenerante, antiinflamatoare si vindecatoare. Este recomandat in cazul pielii deshidratate, iritate sau sensibile.

Emulsifiant – Olivem 1000 – derivat din uleiul de masline - ajuta la obtinerea multor tipuri de emulsii

Guma xanthan – ingredient de origine vegetala folosit pentru stabilizarea emulsiilor


Glicerina vegetala – ingredient activ cu rol de umectare si emoliere


Ulei esential de litsea cubeba – ne invaluie cu o aroma dulce cu note de citrice. Este antiinflamator, antiseptic, astringent, extrem de benefic pielii grase sau mixte sau cu probleme de natura infectioasa. De asemenea este un antidepresiv apreciat.



Cantitate - 140 ml - 35 lei


Se pastreaza la frigider - 3 luni

duminică, 5 ianuarie 2014

Lotiune capilara regeneranta – scalp iritat, par cu matreata

Aceasta lotiune capilara s-a nascut dintr-o necesitate – rezolvarea unei afectiuni la nivelul scalpului, a unei cunostinte apropiate. Afectiunea se manifesta la modul urmator: scalp iritat ce prezenta mancarimi si par cu foarte multa matreata. Intr-un cuvant - podoaba sa capilara arata de-a dreptul jalnic.
Dupa 4 saptamani de utilizare a lotiunii, scalpul si parul sau au devenit de nerecunoscut – un scalp sanatos, un par matasos si, asa cum el insusi a spus: “ a devenit o adevarata placere sa-mi plimb degetele prin par”

Este o lotiune capilara destinata scalpului iritat, cu matreata, ce prezinta mancarimi. Are un miros fresh de menta si musetel si un efect calmant. Lotiunea capilara se pulverizeaza dupa spalarea parului, pe scalpul curat, uscat sau usor umed, masandu-se fin scalpul. Aveti grija ca pulverizarea sa se faca uniform. Nu necesita clatire.


 Compozitie: decoct de musetel, menta si tei, hidrolat de tei, hidrolat de musetel, hidrolat de menta, provitamina B5, acid salicilic natural, keratina vegetala si conservant natural

Caracteristici:
Hidrolat de tei – un ingredient de fortificare si infrumusetare al firului de par
Hidrolat de musetel – calmeaza mancarimile, pielea iritata, este un bun regenerator si antiinflamator
Hidrolat de menta – de asemenea amelioreaza mancarimile si este un bun tonifiant si purifiant
Provitamina B5 (sau panthenol)  - un activ cosmetic antiinflamator si cicatrizant pentru piele si reparator si fortifiant pentru firul de par. Numeroase studii au demonstrat efectele sale regenerante, antiinflamatoare si vindecatoare. Este recomandat in cazul caderii firelor de par, a scalpului iritat ce prezinta mancarimi sau in cazul pielii deshidratate, iritate sau sensibile.
Acid salicilic natural – este un extract obtinut din scoarta de salcie neagra. Acest activ cosmetic contribuie la regenerarea celulara la nivelul pielii imbunatatind semnificativ aspectul acesteia. De asemenea este un antiinflamator, antiacneic si antimicrobian forte fiind extrem de benefic in cazul scalpului cu matreata.
 Keratina vegetala – un activ cosmetic cu efecte imediate si deosebite pentru piele si firul de par. Restaureaza echilibrul pielii, amelioreaza iritatiile scalpului, intareste, repara si restructureaza firul de par
Cantitate – 100 ml

Se pastreaza la frigider – 3 luni
In magazin o puteti gasi aici

Creme naturale - cantitati XXL

In acest weekend am pregatit la cerere cremele: "shea, cacao si mango", "crema cu cafea" si "balsamul pentru unghii, cuticule si calcaie" dar, variante XXL. Sunt o adevarata desfatare pentru piele in acest anotimp friguros


Sa aveti o duminica placuta!