100% natural.handmade


       Săpunurile noastre sunt pur vegetale, fabricate manual din ingrediente  100 % naturale si desi sapunul nu este comestibil.....majoritatea ingredientelor sunt comestibile!

·        Retetele sunt alese cu atentie, astfel incat sapunurile sa va ingrijeasca pielea iar actiunile sa fie terapeutice. Pentru  ca pielea noastra absoarbe peste jumatate din substantele aplicate zilnic, folosirea sapunurilor naturale vegetale reduce la minim riscul expunerii la chimicale
·        Uleiurile  vegetale  de masline, cocos, palmier utilizate in amestec, ne permit sa cream un sapun delicat pentru pielea noastra, dar cu  proprietati de curatare, spumare si hidratare de exceptie. Sapunurile noastre pot fi folosite de orice persoana, cu orice fel de ten, in functie de tipul produsului ales.
·        Produsele nu contin ingrediente de origine animala
·        Nu contin parfumuri sintetice, intaritori chimici, coloranti si conservanti chimici.
·        Aroma este data doar de uleiuri esentiale naturale, ce amplifica starea de sanatate, induce modificari la nivel mental si genereaza senzatii psihice placute, aromoterapia avand efecte deosebite asupra starii noastre de spirit. Uleiurile esentiale sunt usor volatile, aceasta poate face ca produsele noastre sa nu aiba un miros la fel de pregnant ca produsele industriale, dar avantajele date de proprietatile terapeutice si aromoterapie sunt de nepretuit.
·        Culoarea produsului este data de flori, plante , miere si sucuri naturale, desigur sapunurile noastre nu au culorile produselor industriale, dar noi avem convingerea ca nu culorile sunt importante pentru sanatatea pielii
·        Produs biodegradabil.
·        Produs 100% executat manual in serie foarte mica , incomparabila cu productia industriala dar la care am investit incomparabil mai mult timp, grija si pasiune. 
·        F iecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte aproximativ 100 de grame.
·        Fiind fabricat manual, in cantitati mici, aspectul si culoarea pot diferi usor de la un sapun la altul, fara ca acest lucru sa influenteze proprietatile lui.
·        Sapunurile noastre contin glicerina naturala rezultata in procesul de saponificare ( cele mai multe sapunuri comerciale nu contin glicerina decat daca este adaugata artificial)
   


*** PRODUSELE AU FOST TESTATE DE LABORATORUL DE SPECIALITATE "LABOREX 2000" SI SUNT NOTIFICATE LA MINISTERUL SANATATII.