Despre noi

si... sapunurile noastre
 
Atat eu cat si sotul meu am copilarit pe malurile Argesului, eu pe poienile de vis de la poalele Fagarasilor, el in campia nesfarsita cu arsitele si gerurilei ei naprasnice, de pe langa stravechea asezare dacica Argedava- leaganul lui Burebista , prin luncile acestui rau pline de viata, mister si istorie ce se pierde in adancul timpului. De cand eram copii, am invatat de la parini si de la bunici sa colindam dupa ierburi de leac ori dupa fructe de padure, sa sadim pomi ori sa ingrijim legume, asa incat totdeauna podul casei era plin peste iarna de ceaiuri si poame iar beciul neincapator pentru gemuri si tot felul de conserve pregatite cu grija si migala.
Lumea ultimelor decenii, cu ritmul ei aprope de nefiresc a uitat adesea ca suntem parte a unui sistem ecologic slefuit de intelepciunea nesfarsita a naturii iar orice interventie brutala generata de produsele sintetice in alimentatie , in viata noastra de zi cu zi in general, inevitabil nu poate conduce spre nimic bun. Plecand de la aceste convingeri, consideram ca a face ceva pentru noi si cei de langa noi in sensul reintoarcerii la natura, oricat de putin, nu poate fi decat de bun augur.
Am incercat sa oferim celor ce stiu sa pretuiasca virtutile naturii si inteleg cat de nociva este departarea de natura, sapunuri fabricate manual, in curtea casei de la tara, din uleiuri vegetale, saponificate fara fierbere pentru a le pastra toate proprietaile initiale, la care am adaugat uleiuri esentiale pentru incantarea simturilor si rasfatul trupului. Toate acestea le facem dintr-o joaca cu natura,fara atingeri straine, fara coloranti ori alte chimicale inselatoare, tot ceea ce facem este pentru a crea o armonie intre igiena, confort, hidratare, echlibru la nivel fizic si psihic. Acesta este principiul de capatai al activitatii noastre de la care nu vom face compromisuri pentru ca ar contravine convingerilor noastre ecologice pe de o parte si comerciale pe de alta parte , avand certitudinea ca cea mai buna reclama va fi totdeauna calitatea.
Cei ce ne-au vizitat au crezut ca vor gasi aici instalatii industriale. Au gasit doar o curte de tara cu sute de flori , iarba, vie si zeci de pomi, cateva oale de inox si sticla , un cantar si un mixer si nu este exclus ca sa fi observat si ...dragostea noastra pentru natura, pasiunea si daruirea noastra pentru tot ceea ce facem.

Mai jos aveti imagini din indragita noastra curte.