vineri, 11 noiembrie 2011

Remedii cosmetice cu miere

Mi-am propus sa vorbesc in aceasta postare despre miere - un remediu excelent atat pentru sanatate cat si pentru frumusete. Acest produs reprezinta un adevarat rasfat pentru piele motiv pentru care, nu ezitati a-l folosi cat mai des.

Masca de par regeneranta
Se amesteca intr-un castron: o lingura de miere, o lingura de ulei de masline, zeama de la un sfert de lamaie, o lingurita de vitamina A uleioasa. Amestecul se aplica pe parul pieptanat, se maseaza scalpul si parul si se lasa sa actioneze o ora. Daca aveti parul lung, se recomanda dublarea cantitatilor de ingrediente. Apoi, se spala parul cu un sapun natural iar la final se aplica un balsam (fireste tot natural). Intr-un din postarile viitoare voi publica o reteta de balsam natural excelenta. Masca se recomanda a se aplica o data pe saptamana

Masca antioxidanta
Se curata si se da pe razatoare un morcov si un dovlecel mic pana obtinem un piure destul de fin. Continutul il amestecam cu o jumatate ligura de miere. Masca se aplica pe fata si gat si se lasa sa actioneze 15-20 min dupa care ne spalam cu apa calda.

Scrub de dus
Amestecam bine: o lingura de malai,o lingura de ulei de masline, o lingura f plina de miere, zeama de la un sfert de lamaie, coaja de lamaie proaspat rasa (aproape o lingurita).
Dupa folosirea scrub-ului vom obtine o piele super catifelata.


Numai bine va doresc!


sursa:  kudika.ro

2 comentarii: