joi, 28 iunie 2012

Crema naturala cu efect anticelulitic


Celulita este acea afectiune cu care se confrunta peste 90% dintre femei - poate fi greu prevenita sau indepartata fiind rezultatul unor schimbari fiziologice. Din acest motiv, avem nevoie de o abordare mai complexa in lupta impotriva acesteia.
Ca si masuri obligatorii ce trebuie luate pentru eliminarea celulitei:
- organismul trebuie sa fie hidratat corespunzator, se consuma 2 litri lichide pe zi (apa, ceaiuri neindulcite). Altfel, in momentul in care organismul este deshidratat, apeleaza la rezervele de apa depozitate in piele
- tonifierea masei musculare printr-un stil de viata activ si reducerea stratului de grasime
- evitarea consumului de bauturi ce contin alcool sau cofeina, a celor cu continut de zahar, dar si a produselor de tip fast food, seminpreparatelor, chipsurilor etc.
- aplicarea unei crème adecvate ce accelereaza disparitia celulitei

Crema naturala pe care v-o prezint ofera un ajutor eficient in eliminarea celulitei. Componentele sale au fost atent selectionate, pentru a stimula circulatia si a elimina rezidurile acumulate.


Compozitie: unt de shea ,unt de cacao dark, unt de cocos, ulei de cafea, ulei de samburi de struguri, ulei esential de scortisoara si de grapefruit, vitamina E.


  
Crema hidratanta, ale carei ingrediente au efect emolient si anticelulitic. Punctul forte este combinarea uleiului de cafea cu uleiul esential de scortisoara si de grapefruit (parfumul este absolut delicios). Toate trei au proprietati vasodilatatoare, crescand fluxul sanguin al zonei unde sunt aplicate.

Inainte aplicarii cremei se recomanda un dus cu un sapun natural cu un puternic efect exfoliant (in magazinul nostru puteti alege intre “lufa”, “lapte, miere si tarate”, “coffee cup”).

Crema se aplica pe pielea umeda, proaspat igienizata si se maseaza de jos in sus zonele afectate. Masajul riguros cu aceasta crema stimuleaza fluxul sanguin in zonele afectate de celulita si ofera pielii elasticitate si tonus.
Procesul de eliminare al celulitei este unul de lunga durata, de aceea este nevoie de multa hotarare si perseverenta.

Sa aveti o vara frumoasa si....  cat mai multa miscare in aer liber!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu