sâmbătă, 20 octombrie 2012

Cosmetice noi handmade

Astazi a fost ziua in care au prins viata cateva cosmetice handmade pe care, le pregatesc de ceva timp in culise. De-a lungul zilei, le-am folosit pe fiecare dintre ele de cel putin doua ori si, ma declar multumita de rezultat. Sunt 100% naturale si, mai mult, isi fac perfect treaba.
Sa vi le prezint deci.
Crema exfolianta are urmatoarea compozitie: hidrolat de tei, emulsifiant vegetal, guma xanthan, alantoina, pudra din seminte de capsuni, ulei esential de litsea cubeba si consevant natural (Plantaserv Q).
Se aplica pe tenul umezit si cu miscari circulare se maseaza fin. Se curata cu apa calda. Rezultatul - un ten fin, catifelat si eliberat de celulele moarte.
Laptele demachiant a luat nastere din: apa de tei, ulei de macadamia, emulsifiant de origine vegetala, guma xanthan, glicerina, ulei esential de litsea cubeba si conservant.
Se aplica pe ten cu miscari circulare, inclusiv pe zona ochilor  (ochii nu se vor irita si nu vor lacrima) si se sterge cu o discheta demachianta.  Tenul va ramane curat si catifelat.


 
Fondul de ten are compozitia: Ulei de jojoba, emulsifiant de origine vegetala, oxid de zinc, pigmenti minerali, apa plata, ulei esential de palmarosa si conservant (Planntaserv Q)
Culoarea fondului de ten am creat-o in acord cu pigmentul tenului meu. Are acoperire buna iar tenul devine ca prin farmec neted si catifelat


Ei, asa-i ca am fost harnica? :)

In curand vor ajunge si in magazin.

Sa aveti o duminica fabuloasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu