sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Ser facial antirid

Este un ser concentrat in elemente regenerante, nutritive, antioxidante - cu efect antirid.
Recomandat a se aplica zilnic, in locul cremei de noapte, pe tenul proaspat igienizat si umezit cu apa florala sau lotiune tonica, o cantitate extrem de mica de ser (in magazin puteti gasi apa florala de trandafiri si lotiune tonica purifianta). Dupa aplicare masati usor zona pentru a facilita patrunderea serului in piele Pentru tenul gras, dupa 20 min de la aplicare, surplusul neabsorbit de piele se va tampona cu un servetel. Se poate aplica atat pe ten cat si in zona ochilor. 



Compozitie: ulei de argan BIO, ulei de jojoba BIO, ulei de primula, extract de trandafir salbatic, vitamina E, ulei esential de bergamota


Caracteristici:
Uleiul de argan – un adevarat elixir de frumusete pentru piele – are proprietati remarcabile: regenerant, refermizant, nutritiv, impiedica deshidratarea si imbatranirea fiziologica a pielii, bogat in elemente antioxidante.


Uleiul de jojoba – potrivit pentru orice tip de piele, are un efect regulator al secretiei de sebum – este hidratant, regenerator, catifelant, responsabil in mentinerea supletii pielii


Uleiul de primula - este un ulei regenerator, antirid si illuminant. Netezeste ridurile si previne imbatranirea pielii


Vitamina E este un antioxidant puternic,ce protejeaza pielea de actiunea radicalilor liberi si previne imbatranirea prematura a epidermei.


Extract CO2 de trandafir salbatic - obtinut din fructul trandafirului salbatic prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. Recomandat pielii mature, uscate, cu imperfectiuni.


Uleiul esential de bergamota – are un miros proaspat a lamaita, cu o nota calda, florala in subsidiar. Este purifiant si regenerator cutanat.

Cantitate: 10 ml - 20 lei

                       7 ml - 15 lei

Termen de valabilitate – 4 luni – pastrat la temperatura mediului ambiant in loc uscat, racoros si intunecos

Sa avem un weekend linistit si relaxant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu