joi, 19 decembrie 2013

Sfaturi de infrumusetare inainte de Sarbatori

Se apropie vertiginos Sarbatorile, acele momente deosebite in care vom fi alaturi de cei dragi, rude si prieteni, momente in care noi, femeile trebuie sa aratam impecabil.


Stiu ca pregatirile inerente sarbatorilor ne acapareaza tot timpul dar, cu toate acestea,  trebuie sa gasim putin timp si pentru noi insine. 
Sunt cateva trucuri pe care, daca le vom urma cu sfintenie, vom reusi sa aratam  „ca scoase din cutie”  in momentele cheie ale acestei perioade.

1.       Exfolierea este pasul cu care trebuie sa demaram ritualul de infrumusetare. Este necesar o exfoliere atat a tenului cat si a corpului. Pentru ten puteti folosi crema de gomaj naturala iar pentru corp gomajul circulator si anticelulitic
2.       Hidratarea este urmatorul pas important al ritualului. Tenul poate fi hidratat cu ajutorul cremelor de zi: crema de zi antiimbatranire sau crema naturala de zi (alegerea o facem in functie de varsta pe care o avem) si a cremei de noapte "No wrinkles" . Pentru corp, de asemenea avem 2 variante de rasfat: crema de corp "shea, cacao si mango" si crema pentru corp cu cafea. Si nu in ultimul rand , pielea sensibila din jurul ochilor predispusa la uscare mult mai repede decat restul tenului, poate fi rasfatata cu ajutorul cremei contur ochi antirid.
3.       Podoaba noastra capilara, de asemenea nu trebuie uitata din acest ritual. Recomand un tratament forte cu 2 produse ale gamei Nature & Beauty si anume serum capilar revitalizant  si lotiune tonica capilara si veti obtine un par matasos , lucios, radiind  de sanatate.

Sa fiti frumoase si sa aveti momente deosebite alaturi de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu