duminică, 5 ianuarie 2014

Lotiune capilara regeneranta – scalp iritat, par cu matreata

Aceasta lotiune capilara s-a nascut dintr-o necesitate – rezolvarea unei afectiuni la nivelul scalpului, a unei cunostinte apropiate. Afectiunea se manifesta la modul urmator: scalp iritat ce prezenta mancarimi si par cu foarte multa matreata. Intr-un cuvant - podoaba sa capilara arata de-a dreptul jalnic.
Dupa 4 saptamani de utilizare a lotiunii, scalpul si parul sau au devenit de nerecunoscut – un scalp sanatos, un par matasos si, asa cum el insusi a spus: “ a devenit o adevarata placere sa-mi plimb degetele prin par”

Este o lotiune capilara destinata scalpului iritat, cu matreata, ce prezinta mancarimi. Are un miros fresh de menta si musetel si un efect calmant. Lotiunea capilara se pulverizeaza dupa spalarea parului, pe scalpul curat, uscat sau usor umed, masandu-se fin scalpul. Aveti grija ca pulverizarea sa se faca uniform. Nu necesita clatire.


 Compozitie: decoct de musetel, menta si tei, hidrolat de tei, hidrolat de musetel, hidrolat de menta, provitamina B5, acid salicilic natural, keratina vegetala si conservant natural

Caracteristici:
Hidrolat de tei – un ingredient de fortificare si infrumusetare al firului de par
Hidrolat de musetel – calmeaza mancarimile, pielea iritata, este un bun regenerator si antiinflamator
Hidrolat de menta – de asemenea amelioreaza mancarimile si este un bun tonifiant si purifiant
Provitamina B5 (sau panthenol)  - un activ cosmetic antiinflamator si cicatrizant pentru piele si reparator si fortifiant pentru firul de par. Numeroase studii au demonstrat efectele sale regenerante, antiinflamatoare si vindecatoare. Este recomandat in cazul caderii firelor de par, a scalpului iritat ce prezinta mancarimi sau in cazul pielii deshidratate, iritate sau sensibile.
Acid salicilic natural – este un extract obtinut din scoarta de salcie neagra. Acest activ cosmetic contribuie la regenerarea celulara la nivelul pielii imbunatatind semnificativ aspectul acesteia. De asemenea este un antiinflamator, antiacneic si antimicrobian forte fiind extrem de benefic in cazul scalpului cu matreata.
 Keratina vegetala – un activ cosmetic cu efecte imediate si deosebite pentru piele si firul de par. Restaureaza echilibrul pielii, amelioreaza iritatiile scalpului, intareste, repara si restructureaza firul de par
Cantitate – 100 ml

Se pastreaza la frigider – 3 luni
In magazin o puteti gasi aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu