joi, 4 decembrie 2014

Oferta lunii Decembrie - 2014



Am pasit in luna Decembrie – luna Cadourilor.
Perioada sărbătorilor de iarnă este,  cu siguranta, cea mai frumoasă perioada a anului datorită magiei care pluteşte în aer în fiecare colţ al lumii, magie ce ne cuprinde intreaga fiinta , chiar dacă nu toţi îi acordăm cea mai mare importanţă.
La tot pasul sunt brazi impodobiti, spiridusi, reni si Mosi Craciun care ne umplu sufletul de bucurie si entuziasm si ne poarta imaginatia in lumea basmelor.
Ne lăsăm purtaţi de val şi ne plimbăm pe străzile luminate de beculeţe şi steluţe, care împodobesc felinarele şi parcă aşteptăm să apară „Moşul” de undeva, sau măcar un spiriduş de-al său, care să ne ofere un cadou frumos împachetat.
Şi cum am ajuns la capitolul cadouri, punctul sensibil al acestei perioade, trebuie să recunoaştem că aici ne confruntăm mai toţi cu o problemă: „cum găsim cadoul potrivit?” şi mai ales „care este cadoul potrivit?” Aceste întrebări ne trec inevitabil prin minte atunci când plecăm în căutarea cadoului perfect.


Nature & Beauty va prezinta cateva idei de cadouri – pachete cadou  frumos ambalate si parfumate, ce contin produse cosmetice 100% naturale – pachetele fiind la un pret mai avantajos decat daca ati achizitiona fiecare produs in parte.

1.      Pachet cadou pentru ten - 40 lei. 


-         Ser facial antirid BIO - 7 ml
-         Masca SPA

2.      Pachet cadou pentru corp - 38 lei. 


-         Deodorant solid
-         Sare de baie – pachet mare – 325 g
-         Un sapun la alegere

3.      Pachet cadou pentru par - 43 lei.


-         Serum capilar revitalizant BIO - 50 ml
-         Tinctura capilara de urzica - 50 ml
-         Sampon solid

4.      Pachet de 6 sapunuri la alegere – 50 lei

5.      Pachet de 4 sapunuri la alegere – 35 lei

6.      Pachet de 2 sapunuri la alegere – 18 lei

Fiecare pachet cadou are din partea casei o felicitare de sezon ce poate contine o urare  (sau nu) – in functie de preferinta.

La o comanda ce contine un pachet cadou si este de minim 100 lei, se primeste un sapun cadou,  la alegere - in limita stocului disponibil
La o comanda ce nu contine un pachet cadou si este de minim 80 lei, se primeste un sapun cadou,  la alegere -  in limita stocului disponibil
Pentru o comanda de min 70 lei si achitata in avans, transportul este gratuit.

Comenzile se pot lasa la adresa de mail: natura.frumusete@gmail.com
 
 
Va astept cu mare drag sa explorati taramul cosmeticelor naturale, handmade!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu