joi, 28 decembrie 2017

Sapun natural "Miere si lamaie"

Un sapun natural foarte emolient si hidratant destinat pielii sensibile si uscate cu ingrediente pretioase pielii - miere, ulei de galbenele, unt shea. Are un miros placut de lamaie, dat de uleiul esential de lemongrass.


Compozitie: Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline - extravirgin, cocos, ricin, palmier, miere, cacao, ulei de galbenele, unt de shea si ulei esential de lemongrass.

Caracteristici:
Mierea este un cadou nepretuit al naturii. Ajuta pielea sa se mentina hidratata, supla si catifelata. Totodata este un antiseptic natural.

Antioxidanţii din cacao completează gama de substanţe active (vitamine, minerale) ce vin să hrănească si sa revigoreze pielea. Au un puternic efect de eliminare a grasimii si a excesului de apa din tesuturi, diminuand astfel aspectul de coaja de portocala.

Uleiul de galbenele este recomandat ingrijirii tenului sensibil, hipersensibil, cu roseata sau cuperozic pentru proprietatile calmante, de catifelare si tonifiere

Untul de Shea se obţine din nucile arborelui african Karité, arbore care începe sa rodească după aproximativ 15 ani. Are un conţinut ridicat de vitamina A, E şi F. Este un hidratant intens pentru pielea uscată şi iritată, revitalizat al pielii obosite, uscate, penetrant, se absoarbe uşor, calmant, echilibrant, anti-inflamator, cicatrizant, accelerează vindecarea plăgilor. Stimulează sinteza de colagen care previne ridurile şi alte semne de îmbătrânire. Este un unt extrem de bogat in substante nesaponificabile (pana la 11%) de aceea este excelent pentru a fi folosit la fabricarea sapunului

Uleiul esential de lemongrass are un parfum fresh cu note citrate-ierboase. Are un efect antiinfectios, antidepresiv, revigorant, dezodorizant, tonifiant, emolient. Revitalizeaza, tonifica pielea si stimuleaza circulatia sanguina.


Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 105 +-10g = 11 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu