vineri, 1 aprilie 2011

Sapun natural "FIREWORKS"

Un sapun natural  foarte emolient si hidratant destinat pielii sensibile si uscate. Are un miros tandru, mentolat cu o spuma bogata si cremoasa ce ne va rasfata pielea.
Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de floarea soarelui, cocos, palmier, mac, ceara de albine, incluziuni de sapun colorate cu suc de sfecla rosie, albastru de metil si  ulei esential de menta.

Uleiul saponificat de floarea soarelui este obtinut din ulei nerafinat de floarea soarelui. Uleiul de floarea soarelui nerafinat, spre deosebire de cel rafinat, este purificat numai prin mijloace mecanice, fără alte tipuri de prelucrare. Datorită acestui fapt, în el se păstrează substanţele nutritive şi vitaminele E, F, şi caroten. Vitamina E este un antioxidant care revitalizeaza pielea, incetineste imbătranirea, intareste sistemul imunitar si accelereaza vindecarea tesuturilor. Beta-caroten este un antioxidant si o sursa de vitamina A

Ceara de albine - inmoaie si protejeaza pielea, creand un filum protector si ajutand la retinerea umezelii.
Uleiul esential de menta are proprietati medii antiseptice si de tonifiere. Mirosul sau inaltator stimuleaza spiritual si va elibereaza mintea de surmenaj si oboseala. Este utilizat in tratarea dermatitelor si durerilor musculare. Are un efect răcoritor asupra pielii; hrăneşte pielea ternă, conferindu-i luminozitate.  

Sapunul natural poate fi folosit incepand cu data de 19 aprilie.
Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 120g, + - 5g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu