vineri, 1 aprilie 2011

Sapun natural "PINK DREAM"




Un sapun natural  foarte emolient si hidratant destinat pielii sensibile si uscate, fara uleiuri esentiale, cu miros natural de turta de floarea soarelui.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de floarea soarelui, cocos, palmier, infuzie de calendula, flori de calendula, incluziuni de sapun colorat cu suc de sfecla rosie si ulei de calendula.

Uleiul saponificat de floarea soarelui este obtinut din ulei nerafinat de floarea soarelui.Uleiul de floarea soarelui nerafinat, spre deosebire de cel rafinat, este purificat numai prin mijloace mecanice, fără alte tipuri de prelucrare. Datorită acestui fapt, în el se păstrează substanţele nutritive şi vitaminele E, F, şi caroten. Vitamina E este un antioxidant care revitalizeaza pielea, incetineste imbătranirea, intareste sistemul imunitar si accelereaza vindecarea tesuturilor. Beta-caroten este un antioxidant si o sursa de vitamina A


Uleiurile saponificate, scăldate în infuzie de calendula ne vor rasfata pielea si vor avea grijă sa primim cea mai bună hidratare!

Sapunul natural poate fi folosit incepand cu data de 18 aprilie.
Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 100g, + - 5g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu