joi, 26 mai 2011

Sapun natural "ORANGE"



Un sapun foarte emolient si hidratant destinat pielii uscate – cu un miros fresh de portocala si rozmarin.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, ulei de galbenele, felii de portocala si ulei esential de portocala si rozmarin.

Uleiul de galbenele este un macerat de flori de galbenele in ulei de masline, ulei ce nu afecteaza proprietatile specifice ale galbenelei ci, le conserva.
Este recomandat ingrijirii tenului sensibil, hipersensibil, cu roseata sau cuperozic pentru proprietatile calmante, de catifelare si tonifiere.

Uleiul esential de portocale are un efect relaxant, dar este mai degraba inaltator, si energizant decat sedativ. Mirosul sau placut este benefic in stres, tensiune nervoasa, dureri de cap, oboseala. Opreste dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii, are  proprietati antiinflamatorii, antiseptice si are rol calmant

Uleiul esential de rozmarin este folosit în tratamentul celulitei şi este ideal pentru tenul acneic sau gras, redând fermitatea pielii.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 100 +-5g
Sapunul poate fi folosit incepand cu data de 16 iunie.

3 comentarii:

  1. Arata foarte bine din toate punctele de vedere. Imi place si suna fffff tentant.
    Mandruta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, care dintre sapunurile tale este ptr ten gras,cu mult sebum? Ai sapunuri frumoase ptr posesoarele tenului uscat :)
    Felicitari. ptr manopera si design.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos pentru apreciere Sakura!
    Majoritatea sapunurilor din categoria "basic soap" sunt pentru ten gras si normal. Iti pot recomanda: "lapte si miere", "lapte, miere si tarate", "elixirul ciocolatiu", "savoarea cafelei"

    RăspundețiȘtergere