joi, 19 mai 2011

Sapun natural "SMALL & MIDDLE & BIG"

Cu aceste sapunuri deschidem categoria "Art Soap"

Inainte de a spune cateva cuvinte despre acest tip de sapun, as vrea sa postez urmatoarele randuri, ce apartin sotului meu:

“Desi preocuparile mele legate de sapun sunt relative recente, cele legate de arta in general si de stilul cubist in special sunt mai vechi. Intr-una din noptile in care somnul uita sa vina m-am gandit sa trec de la modelarea de sapunuri tip “ cake” la ceva mai stilat, mai elevat , destinat unui public cunoscator si rafinat. Asa a luat nastere in gandul meu si a doua zi in realitate “ sapunul cubist” apoi “sapunul minimalist”. Pentru prima data am simtit fiorul “creatiei”...desigur nu eram Goya in etapa seriei negre....dar ma simteam pe aproape. Lucrarile mele nu stiu daca se adreaseaza popriu-zis igienei personale , desi in mod evident sunt niste sapunuri lucrate cu mare ingrijire si alese ingrediente pentru a obtine un grad mare de satisfactie si emolienta dar cu siguranta se adreseaza ochiului si sufletului iubitorului de arta moderna.”


 

Fiecare bucata este sculptata manual si cantareste 125 +-5g.




Fiecare bucata este sculptata manual si cantareste 150 +-5g.







Fiecare bucata este sculptata manual si cantareste 215 +-5g.


Este un sapun emolient, cu “un miros de poveste” (asa cum cineva, frumos s-a exprimat) – parfum de lavanda.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, cafea, cacao si ulei esential de lavanda

Uleiul esential de lavanda este printre cele mai apreciate arome ale aromaterapiei moderne - stimuleaza simturile si creierul.. Este unul din acele uleiuri care pot fi folosite direct pe piele, fara diluare. Este un antiseptic puternic, dar delicat totodata, benefic pentru toate tipurile de piele chiar si pt copii si femei insarcinate. Favorizeaza regenerarea tesuturilor, ajutand la cicatrizarea si la vindecarea ranilor Este folosit ca remediu efectiv pentru arsuri minore, arsuri provocate de soare si intepaturi de albina.

Sapunul poate fi folosit incepand cu data de 9 iunie
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu