miercuri, 8 februarie 2012

Sapunuri reeditate si un sapun pentru bebelusi - "MUSETEL"

Bine v-am regasit in Noul An! Stiu, urarea este cam intarziata dar....este...
Saptamana trecuta ne-am reapucat de sapunarit -  dupa o perioada ceva mai lunga de inactivitate sapunaristica. Luna ianuarie a fost dedicata rezolvarii altor probleme.
Am tot avut cereri pentru sapunurile din gama "Cake soap" de aceea, am reeditat trei tipuri de "prajiturici". Toate sunt sapunuri emoliente si, in comparatie cu cele vechi, acestea contin muuuult  ulei de ricin si de avocado pus la final. Rezultatul - sapunuri ultra emoliente si regenerante, ce hidrateaza pielea in profunzime.
In plus, aveam in plan sa cream un sapun antiseptic, absolut neiritant, calmant, numai bun pentru baia de seara a copilasilor si, abia acum ideea s-a concretizat. Are un design simplu dar, este o finete de sapun. L-am botezat - "Musetel".
Noile creatii arata asa:

Compozitie: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, incluziuni de sapun colorate cu colorant alimentar, ulei de ricin, ulei de avocado si ulei esential de menta si rozmarin.





Compozitie:  uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, lapte de capra, miere, macerat uleios de catina, ulei de ricin, ulei de avocado si ulei esential de scortisoara



Compozitie:  uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, colorant alimentar, cacao, cafea, macerat uleios de galbenele, ulei de ricin, ulei de avocado, ulei esential de pin si rozmarin




Sapunul "MUSETEL" are urmatoarea compozitie:  uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, flori de musetel maruntite fin pentru a nu zgaria pielea finuta a bebelusilor, infuzie concentrata de musetel si galbenele, extract uleios de musetel,  muuult ulei de ricin si ulei esential de lavanda.





Va urez o saptamana....calduroasa alaturi de cei dragi!

2 comentarii: