sâmbătă, 26 mai 2012

Crema naturala - lifting antiage

Aseara am avut chef sa-mi fac o crema de zi fina, bogata in elemente nutritive cu efect antiimbatranire si cu multiple principii benefice pentru ten.
Ca si componente am folosit: ulei de jojoba, apa de rozmarin, ulei de primula serii, acid hialuronic, ulei de coacaze negre, vitamina E, emulsifiant pentru texturi fine penetrante si conservant cosgard.
Si rezultatul arata asa:



Are o textura fluida, se absoarbe repede iar senzatia lasata pe piele este matasoasa.
Sunt extrem de incantata de ea :)

Sa aveti un weekend minunat, presarat cu bucurii!

4 comentarii:

  1. bravo , imi place tare...si eu ..mesteresc...:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :) E tare placut sa vezi cum iese ceva deosebit din mana ta....

      Ștergere
  2. Am incercat intai o crema ....cam cu teama ....folosesc aceeasi crema de 20 ani ....nu am gasit nimic sa o inlocuiasca ....pana cand au aparut aceste crème naturale....care mi-au hranit tenul si simturile cu mirosul lor ...ushor de plante ....e perfecta pentru tenul meu uscat si greu adaptabil altor crème ....sunt incantata ....am incercat si cea de corp cu unt de cacao....e minunata! ....intra in piele ushor fara a ramane unsurosa.... ma simt ca o bomboana de cicolata de fina ! ....a urmat cea de riduri ....de care sunt depedenta deja …..sunt incantata de ceea ce mi-a oferit “Nature&Beauty” …incercati cu mult curaj ..meritaa!!!!...meritati toate doamnelor !!!
    O consumatoare fidela
    Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, esti cea mai fidela clienta a mea! Multumesc din suflet!

      Ștergere