vineri, 10 mai 2013

O saptamana dedicata cremelor

Am avut o saptamana plina. Timpul meu liber (cateva ceasuri dupa lunga zi de job) a fost exclusiv dedicat cremelor. Nu zic ca nu a fost placut - aceasta activitate este o reala placere pentru mine - ma deconecteaza si imi creaza satisfactii. Deci, in aceasta saptamana am avut suficiente oportunitati sa ma deconectez :)
Aceste creme nu le fac decat la comanda tocmai pentru ca produsul finit sa intre in posesia clientului cat mai proaspat cu putinta. De asemenea, cremele sunt create si personalizate in functie de cerintele tenului persoanei in cauza. Si in aceasta saptamana, cerintele au tot venit....


Si aceste creme nu sunt tot ce am de pregatit. Mai am maine o runda. Dar, sa le prezint pe acestea mai intai..

2 creme antiimbatranire - particularizate pentru 2 tenuri sensibile, cu pete si o intoleranta vadita la razele soarelui - cu ulei de jojoba BIO, ulei de rosa mosqueta, ulei de argan BIO, ulei din seminte de catina, ulei de macadamia BIO, apa de trandafiri, gel de aloe vera, colagen vegetal, acid hialuronic, coenzima Q10, extract CO2 de rodie, extract CO2 de trandafir salbatic, vitamina E, ulei esential de lavanda si ylang-ylang


2 creme contur ochi - ulei de argan BIO, ulei de primula serii, ulei de rosa mosqueta, ulei monoi de Tahiti, apa de albastrele, acid hialuronic vegetal, cafeina vegetala, extract CO2 de rodie, extract CO2 de trandafir salbatic, vitamina E.


3 creme - de noapte ("no wrinkles"), de maini si un balsam pentru unghii, cuticule si calcaie


2 creme - de corp cu ulei de cafea si una de protectie solara (in curand o voi repune pe site)


2 deodorante cu pudra de alaun si uleiuri esentiale antibacteriene


Si 2 geluri exfoliante de corp - cu ulei de cafea, infuzie concentrata de cafea, cafea, extract de iedera, cafeina, pudra xanthan, ulei esential de scortisoara si portocale.


Maine seara, va prezint ultima parte din acest maraton "cremuistic" :)
O seara superba s-aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu