marți, 25 iunie 2013

Produse noi handmade

In aceasta saptamana va prezint 2 produse noi: un sapun antiacneic si o lotiune tonica purifianta recomandata tenului gras, mixt.

Sapunul antiacneic are urmatoarea compozitie: ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de neem, ulei de galbenele, infuzie concentrata de pelin, musetel si galbenele, argila verde, ulei esential de niaouli, tea tree si cedru Atlas.

Cele 3 ingrediente noi pe care le-am introdus in primul produs au urmatoarele caracteristici:
Ulei de niaouli – antifungic, antiinflamator,  antibacterian  cu reale beneficii in acnee, micoze, eczeme. Are un miros proaspat, usor medicinal.
Ulei de cedru Atlas – cicatrizant, antiseptic, astringent cu beneficii in afectiunile fungice cutanate. Are un miros lemnos, placut.
Ulei de neem -  in ciuda mirosului dezagrabil este un ulei extrem de benefic pentru ten, scalp, maini. Este antiseptic, antifungic, antibacterian. Ajuta la vindecarea problemelor dermatologice (acnee, eczeme), a matretii si amelioreaza considerabil caderea parului.





Lotiunea tonica purifianta recomandata tenului gras, mixt cu tendinte acneice contine:
apa florala de trandafiri, ulei esential de tea tree, ulei esential de rozmarin, ulei esential de grapefruit sau bergamota, conservant vegetal. Are un miros proaspat, usor medicinal. Se aplica pe tenul proaspat igienizat. 


Sa aveti o seara racoroasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu