joi, 6 iunie 2013

Site-ul artizanilor impatimiti - breslo.ro

Exista o comunitate, a celor asemeni mie, care isi gasesc vreme - in aceasta cursa nebuna care se numeste viata – sa creeze obiecte handmade prin prisma carora, existenta devine mai implinita si mai luminoasa. Despre aceasta comunitate m-am hotarat sa scriu in aceasta postare.
Cu ceva timp in urma, am descoperit acest site – breslo.ro – si m-am indragostit iremediabil de tot ceea ce ofera el. Ideea este extraordinara – lumea HANDMADE-ului – lumea in care creatia, imaginatia si frumosul coexista armonios. Veti descoperi aici, adevarate minunatii care va vor cuceri definitiv inca de la primele click-uri, va asigur. Este locul in care artizanii impatimiti isi expun produsele, iar cei care apreciaza handmade-ul vin sa admire sau chiar sa achizitioneze obiectele in cauza.


Platforma care face posibil dialogul intre vanzatori si cumparatori este extrem de prietenoasa si intuitiva. Chiar nu ai ce sa-i reprosezi. Prin intermediul unui cont creat pe site, capatam identitate, putem naviga in fiecare magazin virtual, punem in cos obiectele dorite si astfel acestea vor ajunge la noi in cel mai scurt timp posibil. Nimic mai simplu. Mai mult, daca ne cream un magazin virtual acesta beneficiaza in prima luna de gratuitate. Prin prisma contului putem fi atat vanzatori cat si cumparatori. Site-ul ofera si posibiltatea de a oferi sau a primi un feedback vis-a-vis de produsele expuse. Cu alte cuvinte , inainte de a achizitiona ceva, putem afla opiniile altui cumparator legate de produsul vizat. Site-ul ofera si mesagerie – o casuta postal in care putem primi mesaje din partea celorlati utilizatori breslo (breslasi :)) Domeniile pe care site-ul breslo.ro ni le ofera sunt vaste. Tot ceea ce ne poate trece prin minte, avem sansa sa gasim.

Diversi artizani ne povestesc cum isi creaza propriile produse si locul in care gasim aceste informatii este www.breslo.ro/blog/category/tutoriale. Blogul site-ului http://www.breslo.ro/blog/ este actualizat in fiecare zi cu postari interesante prin prisma carora ajungem sa cunoastem artizani talentati si produsele acestora.
Unul din magazinele mele favorite in care intru cu placere si de fiecare data admir imaginatia debordanta a creatorului este http://www.breslo.ro/Shop/Artistic.com.ro. Artizanul talentat - o domnisoara pe cat de frumoasa, pe atat de talentata – picteaza  intr-un mod inedit tricouri. Modelul desenului poate fi comandat chiar de catre cumparator. Adevarata arta!

Fireste ca m-am alaturat si eu din tot sufletul acestei comunitati creative iar magazinul meu virtual il puteti accesa din icon-ul situat in partea dreapta a blogului.
Va asteptam cu mare drag in vizita, noi, breslasii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu