marți, 15 septembrie 2015

Crema naturala pentru maini - versiune noua

Crema de maini este un alt produs cosmetic nelipsit din trusa mea. In opinia mea aspectul mainilor ne defineste, ne caracterizeaza de aceea, consider ca trebuie sa alocam mainilor aceeasi atentie ca si tenului.
Am conceput aceasta crema dintr-o nevoie fireasca de hidratare intensa a mainilor si, de pastrare a prospetimii si finetii acestora, caracteristici cu care ne-a inzestrat natura in tinerete. 
Aceasta versiune contine alaturi de clasicele ingrediente de pana acum si extractul de catina care este regenerator, antirid, antiinflamator, calmant si in plus,contribuie la prevenirea formarii petelor de varsta. De asemenea, este extrem de util in ingrijirea pielii afectate de iritati si dermatita atopica.
Este o crema extrem de hidratanta, se absoarbe repede iar pielea mainilor devine fina si catifelata


Compozitie: unt shea, unt mango, unt de cocos, hidrolat de trandafiri, ulei de crin alb, ulei de trandafiri, ceara de albine, provitamina B5 (panthenol), uree cosmetica, extract de rodie, extract de galbenele, extract de catina, emulsifiant vegetal, ulei esential de litsea cubeba, conservant vegetal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu