miercuri, 16 septembrie 2015

Gel pentru pete pigmentare

Acest gel este o solutie fluida ce se poate aplica dupa igienizarea pielii pe zonele afectate de pete pigmentare: ten, maini , brate. Gelul atenueaza petele pigmentare datorate varstei, radiatiilor solare sau acneei. Se aplica o data pe zi.
La un interval de 15 – 20 min dupa aplicarea gelului recomand a se aplica o crema hidratanta.
In cazul tenului, lotiunea tonica matinala poate alterna cu acest gel.
Pe durata folosirii gelului este necesara fotoprotecta pielii in timpul zilei

Compozitie: hidrolat de trandafiri, fitocomplex anti-pete pigmentare, vitamina C, pudra xanthan, conservant vegetal plantaserv QCaracteristici:
Hidrolatul de trandafiri este o sursa extraordinara de antioxidanti ce ajuta la regenerarea tesutului cutanat. Are rolul de a improspata, calma si echilibra tenul.

Fitocomplex anti-pete pigmentare - 100% natural, obtinut printr-un procedeu la rece, aprobat de Ecocert in produsele bio, acest fitocomplex combina actiunea antioxidanta si calmanta a extractului din frunze de maslin cu cea a extractului de Uva Ursi, de albire a tenului prin inhibarea enzimei ce raspunde de productia de melanina. Prezenta extractului din frunze de maslin permite o actiune blanda de albire, fara efecte secundare nedorite, asa cum se intampla in cazul cosmeticelor clasice anti-pete pigmentare. Biofenolii si bioflavonoizii permit o reducere semnificativa a petelor, fara iritarea pielii. Diminueaza petele pigmentare si confera pielii luminozitate. Rezultatul este un ten uniform, luminos si delicat.

Vitamina C – activ cosmetic antioxidant ce previne imbatranirea cutanata, formarea ridurilor stimuland sinteza de collagen. Amelioreaza pielea afectata de acnee, cuperoza, inhiba sinteza de melanina -amelioreaza pigmentatia pielii, conferindu-i luminozitate

Pudra xanthan - ingredient de origine vegetala folosit pentru stabilizarea si cresterea vascozitatii compozitiilor cosmetice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu