sâmbătă, 6 august 2016

Ingrediente noi

De aproximativ o luna, testez noi ingrediente si uleiuri pentru cremele destinate ingrijirii tenului si, intrucat sunt multumita de efectul produselor finale in compozitia carora se gasesc, asta seara am sa va povestesc despre acestea.

Ingredientele noi aduse in compozitiile cremelor sunt: acid ferulic, ulei de sofranel, ulei de dafin si extract de licorice.


Acidul ferulic - este un antioxidant natural, cu rol in mentinerea supletii si sanatatii pielii. Protejeaza tegumentul de radiatiile solare, il refermizeaza si ii confera luminozitate. Este un activ forte antiimbatranire. Am introdus acest ingredient in crema de zi antiimbatranire.

Ulei de sofranel – un ulei bogat in vitamin K – actioneaza impotriva cuperozei, reduce roseata si cearcanele. Are efect regenerator si antioxidant, imbunatateste elasticitatea pielii si incetineste procesul de imbatranire cutanata.
Acest ulei l-am introdus in compozitiile urmatoarelor crème: crema de zi antiimbatranire, crema de zi cu efect illuminant si crema contur ochi.

Ulei de dafin – un ulei benefic tenurilor cu probleme ce favorizeaza regenerarea cutanata. Are actiune antiinflamatoare si antiseptica.

Extract licorice - este un activ antibacterian si antiinflamator forte. Regenereaza tegumentul iritat si deteriorat. Extractul si uleiul de dafin vor fi regasite in compozitia cremei antiacneice.

O seara racoroasa va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu