marți, 27 septembrie 2016

Toner antioxidant si antirid

Scopul tonerului este prevenirea procesului de imbatranire a tenului si combaterea efectelor negative ale radicalilor liberi. Are un puternic efect antioxidant, fotoprotector si illuminator al pielii.
Se aplica zilnic, dimineata si seara, pe tenul proaspat igienizat si se lasa sa se absoarba in piele. Ulterior se aplica crema de zi sau de noapte. Este potrivit pentru orice tip de ten. 
Compozitie: apa de trandafiri, acid ferulic, extract de vita rosie, acid hialuronic, conservant natural cosgard aprobat Ecocert

Caracteristici:
Apa de trandafiri - are proprietati astringente, tonifiante, regenerante, calmante si hidratante
- Ajuta la mentinerea supletii tenului
- Reda prospetimea si stralucirea tenului obosit
- Echilibreaza PH-ul pielii si ajuta la procesul de regenerare


Acidul ferulic este un antioxidant natural, cu rol in mentinerea supletii si sanatatii pielii. Protejeaza tegumentul de radiatiile solare, il refermizeaza si ii confera luminozitate. Este un activ forte antiimbatranire.


Extractul de vita rosie este antioxidant forte, fotoprotector, antiinflamator ce incetineste procesul de imbatranire cutanata.


Acid hialuronic - activ cosmetic extrem de hidratant ce confera finete pielii fiind nelipsit in compozitiile antiimbatranire.Cantitate – 25 ml - 20 lei

Se pastreaza la frigider – 3 luni

Produsul nu se afla pe stoc - se pregateste in ziua primirii comenzii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu