joi, 2 iunie 2011

Deodorant natural si sare de baie efervescenta

Desi pasiunea noastra handmade ramane in continuare crearea sapunurilor naturale, de ceva timp ne-am documentat si am creat alte 2 produse destinate rasfatului si ingrijirii pielii. Unul dintre acestea este deodorantul natural iar celalalt este sarea de baie efervescenta.
Ambele produse se gasesc in magazinul de pe site-ul breslo.


Am conceput un deodorant solid 100% natural, fara parabeni, aluminiu si arome sintetice, ce hidrateaza si are un parfum proaspat, discret, dat de uleiul esential din compozitie.
Dupa cum stim, transpiratia este un fenomen natural foarte util prin care, se mentine o temperatura constanta in organism. Nu este indicat sa blocam porii la nivelul axilei cu un antiperspirant ci, sa actionam asupra bacteriilor de la nivelul pielii,impiedicand inmultirea acestora si neutralizand astfel mirosul neplacut.

Ingredientele acestui deodorant sunt: unt de cacao, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, amidon, ceara de albine si ulei esential de pin
Untul de cacao si uleiul de cocos au rol hidratant si emolient, hranind si catifeland pielea.
Bicarbonatul de sodiu este un ingredient important deoarece nu opreste eliminarea transpiratiei dar neutralizeaza bacteriile de la nivelul pielii.
Amidonul absoarbe umezeala si pastreaza mirosul uleiurilor esentiale
Ceara de albine - leaga bine compozitia si o face usor de intins
Uleiul esential de pin are de asemenea eficienta antibacteriana si, ofera deodorantului un miros delicat si racoritor

Aplicarea deodorantului se face prin tamponarea axilei de cateva ori cu stick-ul, cantitatea adaptandu-se in functie de necesitati.


Greutatea neta a stick-ului este 85g.



Atunci cand te simti coplesita de stres si oboseala sau cand simti ca ai nevoie de o binemeritata sedinta spa, solutia este mai simpla si mai comoda decat ti-ai imagina: o baie relaxanta, in liniste sau pe ritmuri suave, in lumina difuza a lumanarilor...si ingredientul secret - sarea de baie efervescenta.

Sarurile de baie sunt folosite in scopuri terapeutice, pentru calmarea durerilor, in tulburarile circulatiei periferice, si eliminarea stresului...pana si gandurile ni le pun in ordine. Foarte important este timpul petrecut in cada, care trebuie sa fie de cel putin 20 de minute, pentru a permite esentelor sa-si faca efectul.

Mirosul de conifere este relaxant pentru sistemul nervos si este un tonifiant respirator.

Ingredientele folosite sunt 100% naturale: sare de salina, bicarbonat de sodiu, sare de lamaie si ulei esential de pin.


Sarea de baie cantareste 230 g.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu