joi, 16 iunie 2011

Sapun natural "RED & BROWN" si "AFRICAN MASK"

Sotul meu, a creat alte sapunuri din categoria “Art Soap”. 4 dintre acestea au aspect si compozitie similara dar, difera prin greutate – “Red & Brown” iar al cincelea, are un aspect inedit si l-am botezat “African Mask”. Sunt destinate pielii normale.







Compozitia sapunurilor “Red & Brown” este exclusiv din ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, decoct de foi de ceapa rosie, cacao, cafea, ulei de urzica si ulei esential de lavanda.

Urzica facilitează schimburile metabolice datorită nivelului mare de hormoni vegetali şi de minerale din compoziţia sa. Are de asemenea proprietati antiseptice. Uleiul de urzica este un macerat de frunze de urzica in ulei de masline, ulei ce nu afecteaza proprietatile specifice ale plantei ci, le conserva.

Uleiul esential de lavanda este printre cele mai apreciate arome ale aromaterapiei moderne - stimuleaza simturile si creierul.. Este unul din acele uleiuri care pot fi folosite direct pe piele, fara diluare. Este un antiseptic puternic, dar delicat totodata, benefic pentru toate tipurile de piele chiar si pt copii si femei insarcinate. Este folosit ca remediu efectiv pentru arsuri minore, arsuri provocate de soare si intepaturi de albina.

“African Mask” – are o aroma suava de scortisoara si cafea.
Contine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, cacao, cafea, ulei de urzica si ulei esential de scortisoara

Antioxidanţii din cacao si cafea completează gama de substanţe active (vitamine, minerale) ce vin să hrănească si sa revigoreze pielea. Au un puternic efect de eliminare a grasimii si a excesului de apa din tesuturi, diminuand astfel aspectul de coaja de portocala.

Uleiul esential de scortisoara pe lângă efectul antiinflamator pe care îl are asupra pielii,  ofera o placuta stare de relaxare.

Este sculptat manual (unicat) si cantareste 80g.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu