sâmbătă, 23 martie 2013

Sampon solid

In urma cu cateva zile am reeditat samponul solid la cererea clientilor multumiti de acest produs.

Asa cum v-am mai spus, acest şampon solid reprezinta rezultatul unui amestec de plante şi uleiuri deosebite ce se armonizează într-un tratament natural pentru păr. Plantele si uleiurile folosite hidratează şi hrănesc firele de păr si redau strălucirea naturala a acestora. Dupa folosire, parul capata volum si o stralucire aparte.

Compozitie: uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, mult ulei de ricin, argila verde, decoct de urzici, pelin, musetel si galbenele, ulei de galbenele si musetel, ulei esential de rozmarin, tea tree si ylang-ylang.









Decoctul de urzica, pelin, musetel si galbenele – antiinflamator, antibacterian si antimicotic - asigura un aspect lucios firului de par.
Uleiul de ricin – hraneste si hidrateaza scalpul, stimuleaza cresterea parului. In plus, asigura o spuma luxurianta
Uleiul de galbenele - efect dovedit antibacteriian, antifungic, calmant, antiinflamator si cicatrizant.
Uleiul de musetel - are proprietăţi antiinflamatoare, antiseptice, dezinfectante şi cicatrizante.
Argila verde - regenereaza si revitalizeaza scalpul - reduce excesul de sebum.
Amestecul celor 3 uleiuri esentiale de rozmarin, tea-tree si ylang-ylang dau un miros proaspat, inviorator.
Uleiul esential de rozmarin oferă strălucire părului, îl întăreşte şi reglează sebumul la nivelul scalpului. Este, de altfel, cel care oferă şamponului solid mirosul specific. Alte proprietăţi ale uleiului esenţial de rozmarin: antiseptic, fungicid, tonic, cicatrizant şi revitalizant capilar. Ameliorează de asemenea mătreaţa şi scalpul iritat.
Uleiul esential de tea-tree este un adevarat dezinfectant pentru piele, este neiritant si cu rezultate excelente in combaterea matretii
Uleiul esential de ylang-ylang este cunoscut ca un bun tonifiant pentru piele cu rezultate remarcabile in ingrijirea scalpului si a parului deteriorat. Are un parfum minunat.

Se foloseşte la fel ca un şampon. Se udă părul cu apă caldă şi se săpuneşte, masând atât pielea capului, cât şi părul pe toată lungimea lui până se obţine o spumă suficientă. Se limpezeste cu apă din abundenţă.
In final, clatirea parului trebuie facuta cu apa si otet (la 1 litru de apa se adauga 2-3 linguri otet). Astfel se va regla Ph-ul scalpului, se va indeparta orice urma de sampon iar parul va fi sanatos si stralucitor. Mirosul uşor de oţet dispare imediat după ce se usucă părul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu