joi, 28 martie 2013

Sapun natural - Flori de lavanda

Am avut foarte multe cereri pentru sapunul - Flori de lavanda - asa ca, ne-am conformat si l-am reeditat dar, intr-o forma noua atat din punct de vedere al compozitiei cat si al design-ului. In acest sapun am folosit unt de shea, un ingredient nelipsit in tratamentele cosmetice naturale din întreaga lume. Rezultatul - un sapun extrem de cremos si hidratant


Compozitie - uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, ulei de galbenele, unt de shea, pigment mineral cosmetic, flori de lavanda si ulei esential de lavanda.








Untul de shea - contine cantitati mari de vitamina A, E si F naturale. Vitaminele A si E protejeaza eficient pielea de razele ultraviolete si de efectele lor nocive - cum ar fi imbatranirea prematura a pielii. Utilizarea constanta a produselor bogate in vitamina E va reduce liniile fine si ridurile si va ajuta la diminuarea semnelor vizibile lasate pe piele de acnee. Este extrem de bun pentru pielea uscata sau imbatranita dar si pentru persoanele ce sufera de afectiuni dermatologice - acnee, eczeme, dermatite si chiar psoriazis. Este un unt extrem de bogat in substante nesaponificabile (pana la 11%) de aceea este excelent pentru a fi folosit la fabricarea sapunului
Uleiul de galbenele este recomandat ingrijirii tenului sensibil, hipersensibil, cu roseata sau cuperozic pentru proprietatile calmante, de catifelare si tonifiere.
Uleiul esential de lavanda este printre cele mai apreciate arome ale aromaterapiei moderne - stimuleaza simturile si creierul.. Este unul din acele uleiuri care pot fi folosite direct pe piele, fara diluare. Este un antiseptic puternic, dar delicat totodata benefic pentru toate tipurile de piele.

Un sapun fin, calmant, destinat pielii normale si uscate, extrem de bland, cu un parfum inconfundabil de lavanda. Este menit sa aduca un strop de confort si satisfactie pentru a uita tensiunile, ori a savura in intimitate satisfactiile unei zile pline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu