vineri, 23 mai 2014

Apa florala de trandafiri de Damasc

Apa florala este un produs secundar realizat in procesul de obtinere a uleiurilor esentiale. Ea provine din distilarea florilor – vaporii de apa traverseaza planta dupa care sunt recondensati.
Hidrolatul pe care vi-l prezint este realizat din petalele trandafirului de Damasc cultivat in gradina proprie. In acest caz, hidrolatul a fost obtinut ca si produs principal fara separarea uleiului esential ce contine elementele pretioase ale plantei.

Expertii in frumusete considera apa de trandafiri un ingredient extraordinar cu multiple beneficii pentru piele. Este o sursa extraordinara de antioxidanti ce ajuta la regenerarea tesutului cutanat. Are rolul de a improspata, calma si echilibra tenul.




Caracteristici ale apei florale de trandafiri: 

-        Are proprietati astringente, tonifiante, regenerante, calmante si hidratante
-        Ajuta la mentinerea supletii tenului
-        Reda prospetimea si stralucirea tenului obosit
-        Echilibreaza PH-ul pielii si ajuta la procesul de regenerare.

 Hidrolatul se pulverizeaza pe ten, gat si decolteu dupa demachiere atat dimineata cat si seara – este un toner excelent - ajuta la inchiderea porilor.

Sau se poate folosi impreuna cu crema de noapte - "No wrinkles". Se pulverizeaza hidrolatul dupa demachiere si, pe tenul umed se maseaza crema. Veti obtine garantat un ten hidratat si catifelat.

Pastrare - ferit de lumina si caldura – la frigider (max 2-3 luni)

Cantitate – 100 ml - 13 lei
                     - 250 ml - 20 lei
                     - 500 ml - 30 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu