duminică, 11 mai 2014

Crema naturala pentru maini - varianta imbunatatita

Crema naturala pentru mainile acelora dintre noi care trebaluiesc cat e ziua de lunga si, care au nevoie de un tratament adecvat in a-si pastra prospetimea si finetea. Este o crema lejera dar totodata onctuoasa, extrem de hidratanta, se absoarbe rapid,  pielea mainilor devenind fina si catifelata. 




Compozitie: unt shea, unt mango, unt de cocos, hidrolat de trandafiri, ulei de crin alb, ulei de trandafiri, ceara de albine, provitamina B5 (panthenol), uree cosmetica, extract CO2 de rodie, extract CO2 de galbenele, emulsifiant vegetal, ulei esential de litsea cubeba, conservant vegetal

Caracteristici:
Untul de Shea este un ingredient nelipsit in tratamentele cosmetice naturale din întreaga lume. Este un excelent hidratant , calmează pielea iritată, combate ridurile şi semnele de îmbătrânire.
Unt de mango - regenerant , previne îmbătrânirea prematură a pielii, calmant şi hrănitor, ajută la vindecarea pielii afecatte de erupţii sau descuamări.
Proprietati : impiedica imbatranirea prematura a pielii, catifelant, lasa pielea supla, satinata si matasoasa
Unt de cocos - hidrateaza si inmoaie pielea, vindeca taieturile superficiale si zgarieturile.



Uleiul de crin alb – l-am obtinut prin macerarea timp de 2 luni a petalelor de crin alb in ulei de migdale dulci BIO si ulei de samburi caise BIO - este un ulei special, folosit in cosmetica pentru calitatile iluminante si de prevenire a aparitiei petelor. Atenueaza pistruii sau petele pigmentare, atenueaza roseata si cuperoza. Are proprietati deosebite de regenerare a pielii,cu efect antiinflamator si antioxidant. Este potrivit oricarui tip de ten.

Uleiul de trandafiri l-am obtinut prin macerarea petalelor trandafirilor de Damasc timp de 4 saptamani , in ulei de susan Bio. Elementele liposolubile ale petalelor de trandafiri care au trecut in timpul macerarii in uleiul de baza, au proprietati antirid, fermizante, nutritive si catifelante. Este un ulei de frumusete recomandat tuturor tipurilor de ten.

Uleiul de susan – hidrateaza si intarzie procesul de imbatranire al pielii, emolient, regenerant, calmant. Este potrivit pentru orice timp de piele – uscata, fragila,sensibila, iritata sau normala.

Provitamina B5 (sau panthenol)  - un activ cosmetic antiinflamator si cicatrizant pentru piele  Numeroase studii au demonstrat efectele sale regenerante, antiinflamatoare si vindecatoare. Este recomandat in cazul pielii deshidratate, iritate sau sensibile.

Urea este un factor natural de hidratare a pielii si este produsa în mod natural în piele. Pielea normală conţine aproximativ 1% uree, în timp ce în pielea uscată există un deficit de uree. Persoanele cu dermatită atopică şi pacienţii cu psoriazis au pielea cu conţinut mai redus de uree.Urea cosmetica este un activ cosmetic ce contribuie la regenerarea celulara, hidratand in profunzime prin capacitatea deosebita de a mentine apa in straturile pielii.

Extract de rodie previne imbatranirea precoce a pielii. Este antiiinflamator, antirid, regenerator si profund hidratant. Calmeaza pielea afectata de roseata, iritatii.

Extract de galbenele are proprietăți antioxidante, fiind util pentru compozițiile cosmetice antirid.
Indicat pentru piealea uscata si sensibila, pielea cu dermatite, eczeme, iritații, inflamații, pielea uscată si crăpată.

Uleiul esential de litsea cubeba are un parfum deosebit, cu note de citrice. Este astringent, antiseptic, antiinflamator, antidepresiv, recomandat pielii cu probleme de natura infectioasa. Este antidepresiv si extrem de benefic in cazul insomniilor.

Cantitate: 100 ml - 35 lei

Termen de valabilitate – 3 luni – la frigider


Aceasta crema naturala nu contine compusi de origine petrochimica. Toate ingredientele sunt de origine vegetala, nefiind obtinute prin procesare chimica.

O seara linistita si relaxanta va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu