joi, 15 mai 2014

Lotiune faciala antiacneica, exfolianta

Este o lotiune faciala astringenta, purifianta, antimicrobiana, antiacneica, ce ajuta tenul sa-si mentina sanatatea si sa aiba un aspect luminos, plin de vitalitate.
Se aplica zilnic, seara, pe tenul proaspat igienizat si se lasa sa se absoarba in piele. In timpul zilei, se recomanda tenului protectie UV 
pielea devenind mult mai sensibila la razele solare



Compozitie: hidrolat de trandafiri, hidrolat de musetel, acid salicilic natural BHA, acizi de fructe AHA, glicerina, provitamina B5, conservant natural.

Caracteristici:
Acid salicilic natural – este un extract obtinut din scoarta de salcie neagra. Acest activ cosmetic contribuie la regenerarea celulara la nivelul pielii imbunatatind semnificativ aspectul acesteia. De asemenea este un antiinflamator, antiacneic si antimicrobian forte.


AHA – acizi de fructe – este un activ cosmetic, regenerant forte, cu efect antirid si illuminant al pielii. Favorizeaza reinnoirea celulara, estompeaza petele pigmentare si imperfectiunile pielii, netezeste pielea.


Provitamina B5 (sau panthenol) - un activ cosmetic antiinflamator si cicatrizant pentru piele. Numeroase studii au demonstrat efectele sale regenerante, antiinflamatoare si vindecatoare. Este recomandat in cazul pielii iritate sau sensibile.


Glicerina vegetala – ingredient activ cu rol de umectare si emoliere


Hidrolat de musetel – calmeaza mancarimile, pielea iritata, este un bun regenerator si antiinflamator


Hidrolat de trandafiri - are proprietati astringente, tonifiante, regenerante, calmante si hidratante

Cantitate – 100 ml - 35 lei


Se pastreaza la frigider – 3 luni


Produsul nu se afla pe stoc - se pregateste in ziua primirii comenzii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu