sâmbătă, 20 aprilie 2013

Crema antiacneica si crema de maini extrem de hidratanta

Si astazi a fost o zi destinata "cremuielii". Am creat o crema antiacneica (cu care se va trata fetita unei prietene) si o crema pentru mainile acelora dintre noi care trebaluiesc cat e ziua de lunga si, care au nevoie de un tratament adecvat in a-si pastra prospetimea si finetea. Daca pentru prima crema voi astepta o perioada de timp feedback, de cea de a doua ma declar deja super multumita. Este extrem de hidratanta, se absoarbe repede iar pielea mainilor devine fina si catifelata.

Compozitie crema antiacneica: ulei de neem, ulei de catina, alantoina, vitamina C, bisabolol, apa de lavanda, emulsifiant vegetal, ulei esential de lavanda, rozmarin si tea tre, conservant vegetal. Culoarea este data de uleiul de neem.


Compozitie crema pentru maini: unt shea, unt mango, unt de cocos, hidrolat de trandafiri, ulei de samburi de struguri, ulei de susan BIO, ulei de masline extravirgin, ceara de albine, extract CO2 din seminte de zmeura, extract CO2 de galbenele, emulsifiant vegetal, ulei esential de lavanda si ylang-ylang, conservant vegetal.


O seara magica sa aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu