joi, 11 aprilie 2013

Crema de zi - anticuperoza, antimelasma

Desi am venit destul de obosita de la job-ul meu de zi cu zi (care n-are nici cea mai mica legatura cu pasiunea mea pentru cosmeticele si sapunurile naturale), m-am mobilizat si am facut o crema pe care una din clientele mele mi-a comandat-o - cu efecte tinta in remedierea anumitor probleme.

Este o crema de zi cu beneficii ample in ameliorarea cuperozei si a pigmentatiei pielii.

Compozitie:  gel de aloe vera, ulei de jojoba BIO, ulei de argan BIO, emulsifiant vegetal, vitamina C, extract CO2 din seminte de zmeura, extract CO2 de rodie, ulei esential din seminte de morcov salbatic, vitamina E, conservant cosgard.


Caracteristici: 
Gel aloe vera – este puternic hidratant, este astringent si antiinflamator, permite compensarea pierderilor de apa din piele. Nutritiv, cicatrizant cutanat, regenerant, stimuleaza vindecarea pielii si imbunatateste microcirculatia. Calmant, linistitor, amelioreaza iritatiile si pigmentatia pielii. Stimuleaza sinteza colagenului.
Uleiul de jojoba este un ulei extrem de benefic pentru orice tip de piele si are proprietatea de a regla secretia de sebum. Mentine supletea si elasticitatea pielii
Uleiul de argan – restaureaza elasticitatea pielii, repara cicatrici, antiimbatranire, antioxidant, nutritiv, hranitor.
Vitamina C este esentiala in sinteza colagenului, proteina ce da fermitate pieli. Este un antioxidant puternic, reduce daunele provocate de factorii externi, poluare, fumat. Are un efect iluminant asupra pielii, uniformizeaza pigmentatia naturala, reduce melasma.
Extractul din semințe de zmeură hidrateaza si mentine elasticitatea pielii, ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor. Este recomandat tenului sensibil, pielii cu dermatite, iritatii, inflamatii.
Extract CO2 de rodie - un activ antirid natural excepțional, cu rol antioxidant și regenerant. Este recomandat - tenului uscat, iritat, sensibil
Ulei esential de din seminte de morcov salbatic - are un efect remarcabil de intinerire a pielii, este recomandat pentru mentinerea sau recuperarea elasticitatii pielii. Este remarcat pentru ameliorarea petelor de varsta, a melasmei, a ridurilor, are efect radiant, regenerant si revitalizant.Acest ulei esential este potrivit oricarui tip de ten.

O seara frumoasa sa aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu