miercuri, 24 ianuarie 2018

Crema naturala de zi

Crema naturala de zi ce asigura hidratare, calmare si ingrijire. Are o textura fina si patrunde usor in piele. Este recomandata pentru uz cotidian ca si crema de zi (cand varsta este cuprinsa in plaja: 25 - 35 ani)
In functie de tipul de ten, se vor alege ingredientele necesare cremei.



Compozitie: ulei de macadamia sau ulei de migdale dulci sau ulei de samburi de caise sau ulei de avocado, apa de trandafiri, alantoina, pudra de laptisor de matca, pudra de acerola, extract CO2 de galbenele, ulei esential de palmarosa, sau ulei esential de lemongrass, sau ulei esential de lavanda, emulsifiant Olivem 1000,vitamina E, conservant natural

Caracteristici:
Uleiul de macadamia ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, este nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii cutanate. Este un ulei protector cu o absorbţie rapidă și textură uşoară. Reechilibrează tenul gras şi mixt.
Proprietati: regenerant, emolient, hrănitor, penetrant, nu lasă urme grase, reechilibrant al tenul gras şi mixt, catifelant, conferă fineţe pielii, uşor filtru solar, protector cutanat


Uleiul de avocado catifelează pielea uscată şi regenerează pielea în curs de îmbătrânire. 

Delicat cu pielea sensibilă. Este un bun emolient al ţesuturilor.

Uleiul de samburi de caise datorita proprietatilor sale, este ideal pentru toate tipurile de ten. Este puternic hidratant si regenerant cu efecte deosebite antirid, de intinerire si de revigorare a pielii. Da tenului o tenta proaspata si satinata. Se absoarbe usor si nu lasa urme grase.

Uleiul de migdale dulci este un ulei extrem de emolient recomandat pentru orice tip de piele în special cea uscată, sensibilă sau fragilă. Proprietatile sale de tonifiere si antiimbatranire il fac ideal ca ulei de masaj pentru fata si corp

Apa de trandafiri este un tonifiant nobil potrivit pentru toate tipurile de piele, fermizant şi antiage ce hidratează şi împrospătează tenul. Cu un parfum subtil şi armonios este un ingredient potrivit pentru cosmetice dedicate tenului.
Proprietăţi: fermizant, tonifiant, astringent pentru tenul mixt sau gras, antirid, antiage, regenerant pentru orice tip de ten, calmant pentru pielea sensibilă sau iritată, împrospătează și dă strălucire tenului obosit, lipsit de vitalitate, parfumant delicat

Alantoina – activ cosmetic (o biocomponentă de origine vegetală, extrasă din rădăcinile şi frunzele de Tătăneasă): cicatrizant, calmant şi reparator al pielii. Ingredient potrivit pentru cosmetice cu spectru larg, accelerează procesul de vindecare şi restaurare cutanată. Adăugată în compoziţii cosmetice este un factor de regenerare şi revitalizare a pielii, ajută la sinteza colagenului, accelerează vindecarea şi protejează pielea de factorii iritanti.
Proprietăţi: antiseptic, calmant, hidratant, epitelizant, protejează pielea sensibilă de factorii iritanţi, favorizează creşterea de noi celule ale pielii.

Pudra de laptisor de matca - activ cosmetic cu excelente proprietati in cicatrizarea si regenerarea pielii. Este nutritiva, hidratanta, antioxidanta si cu un puternic efect antiimbatranire.

Pudra de acerola - este antioxidant remarcabil, cicatrizant, restructurant cutanat si efect antirid

Uleiul esenţial de palmarosa - bun tonifiant, astringent si hidratant pentru piele ce are totodată proprietăţi antiseptice, bactericide şi de parfumare. Este antirid – regenerant al tesutului cutanat

Uleiul esential de lemongrass are un miros crud de iarba cu note usor citrice.
Proprietati: reduce porii, netezeste relieful pielii, revitalizeaza si tonifica pielea, confera fermitate, stimuleaza circulatia sanguina. Atenueaza starile de neliniste, stres, oboseala, depresie, migrena

Uleiul esenţial de lavandă este cel mai recunoscut și răspândit ulei esenţial.
Proprietati: cicatrizant cutanat, regenerant celular, sedativ şi calmant, antidepresiv si antiseptic

Extract CO2 de galbenele - 100% natural, obținut din flori de gălbenele prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici.
Extractul de gălbenele are efecte deosebit de benefice pentru pielea iritată, sensibilă. În plus, prezența beta-carotenului, precursor al vitaminei A, îi conferă acestui extract proprietăți antioxidante, fiind util pentru compozițiile cosmetice antirid.
Indicat pentru tenul uscat și sensibil, pielea cu dermatite, eczeme, iritații, inflamații, pielea uscată și crăpată, tenul matur.

Olivem 1000 - Emulsifiant derivat din uleiul de măsline, agreat de Ecocert pentru utilizarea în produsele BIO. Înzestrat cu o afinitate maximă pentru piele, ajută la obtinerea unei game variate de emulsii, cu beneficii pentru toate tipurile de ten.

Vitamina E - antioxidant ce imbunatateste elasticitatea pielii. are actiune dubla - atat de activ cosmetic cat si rolul de a prelungi termenul de valabilitate al produsului.

Cantitate: 50 ml - 40 lei

Termen de valabilitate – 3 luni – la frigider.

Aceasta crema naturala nu contine compusi de origine petrochimica. Toate ingredientele sunt de origine vegetala, nefiind obtinute prin procesare chimica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu