vineri, 12 ianuarie 2018

Sapun natural "Castraveti"

Este un sapun cu proprietati astringente, antiseptice, antiinflamatorii, antiseboreice, ideal pentru tenul incarcat, gras sau cu tendinte de ingrasare.



Compozitie:
Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, ricin, suc si pulpa de castraveti, ulei de musetel, ulei de galbenele, argila verde Montmorillonite si ulei esential de menta 

Caracteristici:
Sucul de castraveti este excelent pentru pielea grasa si este folosit cu rezultate vizibile pentru calmarea pielii si luminozitatea sa. Are un efect astringent si calmant

Uleiul de galbenele este recomandat ingrijirii tenului sensibil, hipersensibil, cu roseata sau cuperozic pentru proprietatile calmante, de catifelare si tonifiere.

Uleiul de musetel - are proprietăţi antiinflamatoare, antiseptice, dezinfectante şi cicatrizante.

Datorită proprietăților sale cicatrizante, calmante si purifiante, argila verde Montmorillonite este utilizată la îngrijirea tenului mixt sau gras.
Este o argilă bogată în oxid de fier, ce ajută la eliminarea surplusului de sebum si a impurităților gratie puterii sale absorbante excelente.

Uleiul esential de menta are proprietati medii antiseptice si de tonifiere. Mirosul sau inaltator stimuleaza spiritual si va elibereaza mintea de surmenaj si oboseala. Este utilizat in tratarea dermatitelor si durerilor musculare. Are un efect răcoritor asupra pielii; hrăneşte pielea ternă, conferindu-i luminozitate.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 105g + - 10g = 11 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu