duminică, 21 ianuarie 2018

Gomaj circulator si anticelulitic

Este un produs care curata pielea in profunzime, este anticelulitic prin activarea microcirculatiei, este nutritiv si hidratant lasand pielea catifelata si mai ferma. Recomand a se aplica dupa ce pielea a fost igienizata cu ajutorul sapunului "anticelulitic".
Compozitia se aplica pe pielea umeda, pe zonele cu circulatie deficitara si pe cele afectate de celulita. Masajul trebuie sa dureze cel putin 2-3 minunte la o intensitate confortabila, timp in care se pot umezi mainile pentru a facilita dispersarea compozitiei pe piele. Sub dus, pielea se va limpezi cu apa calda si nu va fi necesara aplicarea unei creme de corp.




Compozitie: infuzie concentrata de cafea, cafea, pudra de fucus, ulei de cafea, pudra xanthan, ulei esential scortisoara, grapefruit rosu, conservant vegetal.

Caracteristici:

Pudra de fucus – alga marina bruna utilizata pe scara larga in cadrul tratamentelor spa si talasoterapie sub forma de impachetari pt slabit, compozitii pentru tratarea vergeturilor si a celulitei. Puternic remineralizant, circulator, fermizant, stimuleaza microcirculatia, imbunatateste elasticitatea pielii.

Uleiul de cafea - favorizează eliminarea retenţiei de apă, favorizează eliminarea celulelor moarte şi ameliorează aspectul pielii

Pudra xanthan - ingredient de origine vegetala folosit pentru stabilizarea si cresterea vascozitatii compozitiilor cosmetice

Uleiul esential de grapefruit rosu– ingredient folosit la masajul zonelor afectate de celulita, retentie de apa, edeme

Ulei esential de scortisoara – tonifiant, circulator, utilizat cu succes in masajele anticelulitice

Cantitate: 100 ml - 25 lei

Perioada de valabilitate – 3- 4 luni – pastrat la frigider

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu