luni, 8 ianuarie 2018

Sapun natural "Aloe vera"

Un sapun emolient, cu o spuma cremoasa, destinat pielii normale si cu o aroma fresh ce confera energie si optimism. In acest sapun am inlocuit in totalitate apa din compozitie cu gel proaspat si pulpa de aloe vera (planta pe care o cultiv in ghiveci de ani buni).


Compozitie:

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos ricin, gel de aloe vera, unt de shea, ulei de galbenele si ulei esential de citronella.

Caracteristici:
Aloe Vera este o adevarata sursa de minerale si vitamine - calciu, crom, cupru, fier, magneziu, mangan, potasiu, sodiu, zinc, vitamine A, C, E, B, Colina, B12, acid folic, si antioxidanti .

Untul de shea - contine cantitati mari de vitamina A, E si F naturale. Vitaminele A si E protejeaza eficient pielea de razele ultraviolete si de efectele lor nocive - cum ar fi imbatranirea prematura a pielii. Utilizarea constanta a produselor bogate in vitamina E va reduce liniile fine si ridurile si va ajuta la diminuarea semnelor vizibile lasate pe piele de acnee. Este extrem de bun pentru pielea uscata sau imbatranita dar si pentru persoanele ce sufera de afectiuni dermatologice - acnee, eczeme, dermatite si chiar psoriazis. Este un unt extrem de bogat in substante nesaponificabile (pana la 11%) de aceea este excelent pentru a fi folosit la fabricarea sapunului

Uleiul de galbenele este recomandat ingrijirii tenului sensibil, hipersensibil, cu roseata sau cuperozic pentru proprietatile calmante, de catifelare si tonifiere.

Uleiul esential de citronella are un parfum fresh, asemanator combinatiei dintre portocala si lamaie. Are un efect antiseptic, antidepresiv, revigorant, dezodorizant, tonifiant, emolient. Curata si strange porii dilatati, inmoaie pielea aspra

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 105 +-10g = 11 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu