vineri, 18 martie 2011

Sapun natural "CAFEA DEMENTA"





Un săpun proaspăt, revigorant şi energizant, cu ulei esenţial de mentă pentru un efect calmant si inaltator şi cafea măcinată, având un puternic efect exfoliant. Este indicat pentru piele normala si grasa.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, infuzie de cafea 100% arabica, cafea macinata si ulei esential de menta.

Cofeina din cafea contine foarte multi antioxidanti, are un puternic efect de eliminare a grasimii si a excesului de apa din tesuturi, diminuand astfel aspectul de coaja de portocala. Cofeina este un ingredient de baza in tratamentele anticelulitice.
In acelasi timp, cafeaua macinata din sapun exfoliaza foarte bine pielea, eliminand celulele moarte de la suprafata acesteia.

Uleiul esential de menta are proprietati medii antiseptice si de tonifiere. Mirosul sau inaltator stimuleaza spiritual si va elibereaza mintea de surmenaj si oboseala. Este utilizat in tratarea dermatitelor si durerilor musculare. Are un efect răcoritor asupra pielii; hrăneşte pielea ternă, conferindu-i luminozitate.

Tonifică şi revigorează pielea, lăsând-o suplă şi catifelată, iar uleiul esenţial de mentă, prin proprietăţile sale antiseptice, conferă vitalitate, energie şi optimism. Este perfect după o zi grea de muncă.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte aproximativ 100 +- 5g.


Sapunul poate fi folosit incepand cu data de 22 martie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu