joi, 17 martie 2011

Sapun natural "MIERE SI GALBENELE"



Am creat un sapun natural cu incluziuni de flori de galbenele si cu miros pregnant de citrice si rozmarin Este indicat pentru piele normala.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, infuzie din flori de galbenele preparata cu apa distilata, miere, flori de galbenele,  ulei esential de rozmarin si ulei esential de citronella

Florile de galbenele sau Calendula Officinalis este o plantă cu proprietăţi deosebite, utilizată pentru hidratare, calmarea iritaţiilor pielii, pentru ameliorarea eczemelor si cicatrizarea pielii. Efect dovedit antibacteriian, antifungic, calmant, antiinflamator, cicatrizant.
Mierea are proprietăţi anti-microbiene şi este foarte des utilizată în tratarea iritaţiilor pielii şi a arsurilor minore. Este un excelent aditiv pentru crème, loţiuni şi alte produse de îngrijire a pielii, datorită abilităţii sale de de a reţine apa . De asemenea, are proprietăţi antioxidante, luptând împotriva îmbătrânirii pielii.
Uleiul esential de rozmarin este inviorator, improspateaza si fortifica. Relaxeaza muschii incordati, extenuati, atenuand retentia de fluide si detoxifiind sistemul limfatic. Este un tonic excelent pentru creier si nervi. Stimuleaza activitatea mentala si este un bun remediu pentru depresie, oboseala si neatentie. In ceea ce priveste ingrijirea pielii acest ulei esential este utilizat in tratarea afectiunilor ca: vene varicoase, eczeme, dermatite. Ajuta la tonfierea si hidratarea pielii.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte aproximativ 100 +- 5g.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu