vineri, 18 martie 2011

Sapun natural "MIERE, MUSETEL SI MENTA"



Sapun natural cu miros delicat de menta pentru un efect calmant si inaltator , cu incluziuni de flori de musetel si frunze de menta. Este indicat pentru piele normala.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, infuzie din flori de musetel si frunze de menta preparata cu apa distilata, miere, flori de musetel, frunze de menta, ulei esential de menta.

Florile de musetel au proprietati antiinflamatorii, antiseptice, analgezice, antispastice, antialergice, sudorifice, emoilente, anestezice locale si cicatrizante. Muşeţelul prezent în acest săpun, atât ca infuzie cât sub formă de plantă măcinată va calma, vindeca si proteja pielea împotriva bacteriilor.

Mierea are proprietăţi anti-microbiene şi este foarte des utilizată în tratarea iritaţiilor pielii şi a arsurilor minore. Este un excelent aditiv pentru crème, loţiuni şi alte produse de îngrijire a pielii, datorită abilităţii sale de de a reţine apa . De asemenea, are proprietăţi antioxidante, luptând împotriva îmbătrânirii pielii.

Uleiul esential de menta are proprietati medii antiseptice si de tonifiere. Mirosul sau inaltator stimuleaza spiritual si va elibereaza mintea de surmenaj si oboseala. Este utilizat in tratarea dermatitelor si durerilor musculare. Are un efect răcoritor asupra pielii; hrăneşte pielea ternă, conferindu-i luminozitate.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 100 +-5g.

Sapunul poate fi folosit incepand cu data de 22 martie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu