joi, 17 martie 2011

Sapun natural "CONFETII SI CONFETII CU BRAD"





Am creat un sapun natural zglobiu, cu miros delicat de menta si rozmarin - prima fotografie si miros suav de cetina de brad - a doua fotografie. Contine incluziuni de sapun de diferite culori.
Este indicat pentru piele normala.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, infuzie din frunze de menta preparata cu apa distilata, ulei esential de menta si rozmarin .

Uleiul esential de menta are proprietati medii antiseptice si de tonifiere. Mirosul sau inaltator stimuleaza spiritual si va elibereaza mintea de surmenaj si oboseala. Este utilizat in tratarea dermatitelor si durerilor musculare. Are un efect răcoritor asupra pielii; hrăneşte pielea ternă, conferindu-i luminozitate.

In general, uleiul esential de rozmarin este inviorator, improspateaza si fortifica. Relaxeaza muschii incordati, extenuati, atenuand retentia de fluide si detoxifiind sistemul limfatic. In ceea ce priveste ingrijirea pielii acest ulei esential este utilizat in tratarea afectiunilor ca: vene varicoase, eczeme, dermatite. Nota: De evitat pe perioada sarcinii

Uleiul esential de brad are efect tonic asupra sistemului nervos. Indeparteaza starea de oboseala generala si durerile musculare. Poate avea efect de „revigorare” a unui spirit obosit, deprimat.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 100 + -5g


Sapunul cu cetina de brad, poate fi folosit incepand cu data de 23 martie.

Un comentariu:

  1. Folosesc acest săpun seara, după o zi de muncă istovitoare, când simt că abia ajung până la duș. Iar când ies de sub șuvoiul de apă, pielea mea ”strălucește” de prospețime și mă simt din nou plină de energie. În felul acesta, pot să îi dedic fiului meu ultimele ore ale zilei ca și cum atunci mi-aș începe ziua. Iar bucuria lui și sclipirile de fericire din ochi mă fac să mulțumesc faptului că am decis să folosesc acest săpun natural. Dacă vreți să fiți ”neobosite” folosiți-l și nu veți regreta!
    MIRELA

    RăspundețiȘtergere