vineri, 18 martie 2011

Sapun natural "LAPTE SI MIERE"



Am creat un sapun natural cu miros apetisant de miere si scortisoara. La suprafata sunt presarate bucatele de fagure de miere. Este indicat pentru toate tipurile de piele

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, lapte de capra , miere, fagure de miere si ulei esential de scortisoara.

Laptele de capra este un ingredient preferat in realizarea sapunurilor noastre. Pentru a beneficia de proprietatile sale intregrale, folosim doar lapte proaspat. Se stie ca laptele de capra prezinta beneficii multiple:
• Reduce efectele neplacute ale sindromului premenstrual
• Ajuta la regenerarea celulelor
• Echilibreaza tensiunea arteriala si atenueaza durerile musculare si articulare
• Protejeaza sistemul cardiovascular si previne atacul cerebral, infarctul si afectiunile inimii, stabilizand tensiunea arteriala.
Fireste, beneficiile sale se extind si asupra pielii, fiind folosit inca din cele mai vechi timpuri ca un excelent ingredient pentru cosmeticele naturale. Vitaminele A, B, C, E si coenzima Q10 prezente in lapte, au insusiri regenerante si de intinerire, luptand impotriva radicalilor liberi, iar vitamina B6 ajuta la formarea anticorpilor. Preluand proprietatile laptelui din care este obtinut, sapunul creat are rol antibacterian, antiinflamator, antialergic si de regenerare. Pentru momente de desfatare absoluta, adaugati un litru de lapte de capra in care ati pus cateva picaturi de ulei esential de scortisoara, la o cada de apa. Veti obtine o piele catifelata si matasoasa. Incercati!

Mierea este un cadou nepretuit al naturii. Ajuta pielea sa se mentina hidratata, supla si catifelata. Totodata este un antiseptic natural.

Uleiul esential de scortisoara pe lângă efectul antiinflamator pe care îl are asupra pielii, indeparteaza mirosurile neplacute de pe maini (ceapa, usturoi, peste). De asemenea, ofera o placuta stare de relaxare.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte aproximativ 100 +-5g.

2 comentarii:

  1. L-am comandat si imi place foarte mult. De asemnea, utilizez si "Lapte, miere si tarate" care ma ajuta la curatarea extraordinara a pielii de epiteliile moarte. Pe oricare il folosesc, pielea mea ramane catifelata si bine hidratata. Recomand!
    Ileana Paraschiv, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri Ileana! Te mai astept.

    RăspundețiȘtergere