marți, 22 martie 2011

SAPUNURI NATURALE EMOLIENTE

De foarte multa vreme voiam ca in gama noastra de sapunuri naturale sa-si faca aparitia si cele foarte emoliente, destinate pielii sensibile si uscate. Si, in sfarsit, a venit si ziua multa asteptata.
Sunt foarte mandra de realizarea noastra. Am obtinut sapunurile cu caracteristicile dorite si, in plus, sotul meu, care este Maestrul sapunurilor naturale Nature & Beauty (eu sunt doar norocoasa care are privilegiul sa se bucure si sa profite de proprietatile si beneficiile fiecarui sapun in parte) a fost inspirat sa le creeze un design jucaus, plin de viata. Pentru obtinerea optimistei palete de culori, am folosit suc de sfecla rosie, sofran, cafea, cacao si albastru de metil.

Si, iata produsele finite :)

          ZULUFII JUCAUSI 



     FELIA DE TORT





Zulufii jucausi si Felia de tort sunt doua sapunuri naturale extrem de emoliente, destinate pielii foarte sensibile.
Primul te imbata cu mirosul sau suav de scortisoara si cacao, iar cel de-al doilea, te indeamna sa te gandesti la o dimineata racoroasa de munte, oferindu-ti parfumul plin de prospetime al pinului. Acesta din urma este ornat cu flori de calendula.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, apa distilata, suc de sfecla rosie, sofran, cacao, calendula, ulei esential de scortisoara si ulei esential de pin.

Dupa cum v-am mai spus deja, uleiul esential de scortisoara pe langa efectul antiinflamator pe care il are asupra pileii, ofera si o placuta stare de relaxare.


Beneficiul cel mai important al uleiului de pin este  tratarea diferitelor probleme ale pielii. Dermatologii il prescriu adesea pentru a trata eczemele, bolile de piele, pielea uscata, ranile. Acesta va ofera o piele echilibrata, neteda, reinnoita si stralucitoare.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte  100 +- 5g.
Sapunul natural poate fi folosit incepand cu data de 15 aprilie.




                                                
                                               TENTATIA VIOLET



Tentatia violet este un sapun natural emolient cu o spuma cremoasa. Are un parfum tandru, mentolat.      

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, apa distilata, albastru de metil, ulei esential de menta.


Uleiul esential de menta are proprietati medii antiseptice si de tonifiere. Mirosul sau inaltator stimuleaza spiritual si va elibereaza mintea de surmenaj si oboseala. Este utilizat in tratarea dermatitelor si durerilor musculare. Are un efect răcoritor asupra pielii; hrăneşte pielea ternă, conferindu-i luminozitate.  
Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte  100 +- 5g.
Sapunul natural poate fi folosit incepand cu data de 15 aprilie.


    

     CAFEAUA IMBUJORATA



                                     
Si nu in ultimul rand, Cafeaua imbujorata, destinat pielii uscate, degaja aroma catifelata a notelor de scortisoara, cacao si cafea iar boabele de cafea, intregesc design-ul.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, infuzie foarte concentrata de cafea 100% arabica, infuzie de sfecla rosie, cacao,  ulei esential de scortisoara.


Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte  100 +- 5g.
Sapunul natural poate fi folosit incepand cu data de 15 aprilie.

3 comentarii:

  1. Utilizez ”Tentația violet” pentru mâini și față și rezultatele sunt uimitoare. Nu mai am nevoie de demachiant, pentru că după acest săpun pielea rămâne catifelată și proaspătă. Îl recomand tuturor femeilor care vor să își protejeze fața de atacul parabenilor... O să mai încerc și altele și voi posta părerea mea.
    CARLA

    RăspundețiȘtergere
  2. Am cumparat "Cafeaua imbujorata" cadou pentru mama. Nu am stiut cum o sa reactioneze, dar acum, dupa ce a folosit acest sapun, imi multumeste ca i l-am oferit, pentru ca ii lasa pielea catifelata. Ii place foarte mult si aroma. Probabil ca ii voi mai face astfel de cadouri, ca doar mi-a spus clar ca e incantata, nu !?
    Anda

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Carlei si Andei pentru aprecieri! Va mai astept!

    RăspundețiȘtergere