vineri, 18 martie 2011

Sapun natural "SAVOAREA CAFELEI"




Este un sapun exfoliant,cu cafea macinata si boabe intregi de cafea, foarte bun pentru un masaj ferm in zonele cu probleme. Are un miros delicat de cafea si scortisoara
Este indicat pentru piele normala si grasa.

Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, infuzie foarte concentrata de cafea 100% arabica, boabe intregi de cafea si ulei esential de scortisoara.

Cofeina din cafea contine foarte multi antioxidanti, are un puternic efect de eliminare a grasimii si a excesului de apa din tesuturi, diminuand astfel aspectul de coaja de portocala. Cofeina este un ingredient de baza in tratamentele anticelulitice.
In acelasi timp, cafeaua macinata din sapun exfoliaza foarte bine pielea, eliminand celulele moarte de la suprafata acesteia.

Uleiul esential de scortisoara pe lângă efectul antiinflamator pe care îl are asupra pielii, indeparteaza mirosurile neplacute de pe maini (ceapa, usturoi, peste). De asemenea, ofera o placuta stare de relaxare.

Avertisment:
Cafeaua si scortisoara sunt excitante nervoase. Ca atare, acest produs natural solid este contraindicat femeilor insarcinate, care au nascut de curand, care alapteaza si copiilor. Daca folositi pentru prima oara un produs natural cu cafea si scortisoara, va recomandam sa il testati pe o suprafata mica a corpului, intr-o zona mai putin vizibila, sa clatiti si sa asteptati aproximativ 15 minute, pentru a observa eventuale modificari la nivelul epidermei. Daca pielea nu se inroseste si nu apar mancarimi, cel mai probabil nu aveti alergie si puteti folosi in siguranta acest produs.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte aproximativ 100 +- 5g.

2 comentarii:

  1. RECOMAND cu toata convingerea! Eu plec in scurt timp din tara, pentru o perioada mai lunga, dar am avut grija sa achizitionez cateva sapunuri de pe acest site, pentru ca pielea conteaza foarte mult pentru mine. Acest sapun, ca si "Miere, lapte si tarate" vor merge cu mine in Italia pentru ca ma simt excelent dupa ce le folosesc. Recomand aceste sapunuri - oricare din lista, pentru ca cel mai important este ca sunt naturale. Uitati de PARABENI si folositi-le, CACI NIMIC NU E MAI BUN DECAT CEVA DIN INGREDIENTE NATURALE!

    Elena Monea, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur Elena ca-ti plac sapunurile Nature & Beauty! Cand vei reveni pe meleagurile noastre, te mai astept!

    RăspundețiȘtergere